(+34) 938 866 230 inac@inacsl.com

Empresa

En ple segle XXI, la indústria necessita evolucionar constantment per adaptar-se a les exigències del mercat. En aquest sentit, l’actualització tecnològica és clau per seguir sent competitiu i estar ben posicionat.

A Inac, treballem des de fa 20 anys per oferir solucions d’automatització, modernització i serveis per a la indústria. Som un equip interdisciplinar de professionals (enginyers elèctrics, mecànics, informàtics, programadors, tècnics especialitzats en electrònica, robòtica, pneumàtica…) amb experiència i vocació internacional.

La nostra dilatada trajectòria i el knowhow aconseguit durant aquests anys ens ha proporcionat clients d’arreu del món. Col·laborem amb les marques més prestigioses del mercat (Siemens, Allen Bradley, Festo) per oferir, als nostres clients, el millor rendiment de les seves indústries.

inac_empresa

EL MILLOR PARTNER DE LA INDÚSTRIA

Som el millor company de viatge de la indústria. Li subministrem idees, serveis i tecnologia que li aportin solucions als seus problemes i majors beneficis industrials. Amb una maquinària moderna i actualitzada, les empreses estalvien costos i energia, milloren la seva productivitat, i garanteixen la seguretat en el treball. L’èxit dels nostres clients també és el nostre. Treballem plegats? Comencem!

inac_enginyeria

L’ENGINYERIA MÉS HUMANA

El temps ens ha demostrat que l’èxit arriba quan som capaços d’escoltar i entendre les necessitats dels nostres clients. Només així, integrant-nos i implicant-nos per complert en els seus projectes, aconseguirem donar solucions a les seves necessitats.

Tenim una gran experiència i coneixement del sector que combinem amb les idees més modernes i innovadores encarades cap a la Indústria 4.0. La professionalitat, la flexibilitat, l’adaptabilitat són alguns dels nostres valors. Ens avalen projectes d’èxit a tot el món.

EL NOU REPTE: INDÚSTRIA 4.0

Estem a les portes d’una nova era que es coneix com la quarta revolució industrial o Indústria 4.0. Aquesta transformació tecnològica suposa una oportunitat i un repte per al món industrial, per evolucionar i posicionar-se com un sector fort, competitiu i de referència.

La idea d’Indústria 4.0 va néixer a Alemanya per designar el conjunt de tecnologies i processos de producció que comencen a perfilar el que serà la indústria del futur.

La digitalització i l’automatització de les unitats productives està donant lloc a les fàbriques intel·ligents o Smart Factories, una visió de la fabricació informatitzada, amb tots els processos interconnectats per l’Internet industrial de les coses (I2OT) i que es serveixen de tecnologies relacionades amb el Big Data, la realitat augmentada o la robòtica col·laborativa.

Aquesta tendència obre un nou marc econòmic i social que produirà enormes canvis a mig termini en la productivitat, l’energia i la formació i els hàbits de consum.

A Inac, hem pujat al tren de la Indústria 4.0 per brindar als nostres clients les eines i els coneixements necessaris per transformar-se i adaptar-se a la nova era. A més de subministrar-li els sistemes de control més avançats més avançats del mercat, també li oferim la oportunitat de subcontractar el servei. Nosaltres li gestionem absolutament tot, a costos fixos i amb garantia de resultats.

Alguns dels avantatges que proporciona la nova Indústria 4.0 són:

Centralització de la informació al núvol tecnològic o ‘Cloud’.

El coneixement que proporciona el major control de les dades permet agilitzar la capacitat de resposta. Això es tradueix en més versatilitat i eficiència.

Optimització de la producció. La mà d’obra industrial evoluciona cap a un perfil més tecnificat de l’operari.

Flexibilitat en la producció.

L’externalització de serveis permet a la indústria un major control dels costos i garantia de resultats.